Publicatiedatum bij artikelen

publicatiedatum

Bij de artikelen op deze website wordt sinds deze week de publicatiedatum getoond. Hierdoor is in één oogopslag te zien wanneer het bericht online is gekomen en kunnen lezers dus meteen inschatten of het bewuste nieuwsitem nog actualiteitswaarde heeft. De datum wordt onderaan de artikelen getoond.

 

Wij hopen door de aanpassing de berichtenstroom nóg overzichtelijker te maken. De cosmetische verandering is verricht op aanraden van Betty Wassink, freelancer bij onder andere Achterhoek Nieuws Winterswijk.nl.

 

Heb jij ook tips of ideeën voor onze website? Laat ze achter bij één van de contentmanagers of via de ideeënbus op www.bdufreelancer.nl.


Geplaatst op 16 december 2014

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.