Reageren op website freelancers

reageren

Al langer bestaat de wens om de website voor freelancers interactiever te maken. Met de nieuwste functionaliteit denken we aan deze behoefte tegemoet te komen. Sinds enkele dagen is het mogelijk om een reactie achter te laten bij artikelen.

 

Reageren op een productie is heel eenvoudig. Je plaatst jouw reactie in het betreffende vakje, vult jouw naam en mailadres in en vinkt het veld ‘Ik reageer liever als gast’ aan. Vervolgens verstuur je de reactie middels het pijltje aan de rechterzijde. Jouw reactie wordt vervolgens gemodereerd en geplaatst door een van de contentmanagers Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl) of Alex Monster (a.monster@bdu.nl).

 


Geplaatst op 11 juni 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.