Redactie Barneveldse Krant gaat pizza's serveren

Onder de noemer ‘Het Abonnee-diner’ gaat de redactie van de Barneveldse Krant binnenkort misschien wel de grootste uitdaging van het jaar aan.

 

De mannen en vrouw van de BK – een team met bizar weinig horeca-ervaring – vormen maandagavond 4 februari de brigade van chefkok Rami in restaurant La Delizia in Barneveld. Ze serveren dan onder meer pizza’s, spaghetti en tiramisu aan circa negentig hongerige abonnees.

 

 

Voor de abonnees is dit een originele ‘meet & greet’ met de redactie en tegelijk een mooie gelegenheid om tijdens het diner samen met de redacteuren het enige lokale dagblad van Nederland onder de loep te nemen.


Geplaatst op 14 januari 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.