Redactie Barneveldse Krant in gesprek met lezers tijdens diner

Bijna zeventig lezers van de Barneveldse Krant hebben in restaurant Lounge 3 in Voorthuizen genoten van het tweede Abonneediner. Het eerste diner was eerder dit jaar in Barneveld.

 

Het initiatief van de redactie viel opnieuw zeer in de smaak. Restaurant-eigenaren Johan en Adriëlle Brink schotelden de gasten een overheerlijke maaltijd voor met onder meer gebakken mosselen, aspergesoep, parelhoender en varkenshaas en als afsluiting een grand dessert met diverse lekkernijen.

 

De meeste abonnees kwamen uit Voorthuizen zelf, maar ook lezers uit Garderen, Terschuur, Barneveld en Kootwijkerbroek waren van de partij. De redacteuren van de Barneveldse Krant hielpen mee in de bediening, maar namen ook uitgebreid de tijd om met de gasten in gesprek te gaan.

 

(Foto: Pauw Media)


Geplaatst op 10 mei 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.