Redactie op vakantie

De maand augustus is begonnen. Die maand markeert doorgaans het dieptepunt van de komkommertijd. Het nieuwsaanbod minimaliseert, de mensen die het moeten maken zijn op vakantie.

Dat geldt ook voor deze site. We merken al enige tijd dat het schrapen is om nog iets zinnigs te vertellen. Achter de schermen bij BDUmedia gebeurt en broeit van alles, maar het is allemaal nog niet in een stadium dat we ermee naar buiten kunnen. De mededelingen over de ontwikkelingen op de site van EdeStad.nl (zie elders op deze pagina) zijn slechts de eerste symptomen van de vernieuwing die gaande is.

En tegelijk geldt ook hier; de makers van het nieuws zijn op vakantie of staan op het punt daaraan te beginnen. Daarom zetten we dit informatiekanaal even op de spaarbrander. Tenzij er schokkende dingen gebeuren, zal de nieuwsbrief de komende weken niet verschijnen. Vanaf 1 september gaan we er weer volle bak tegenaan!


Geplaatst op 9 augustus 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.