Redacties zoeken Oude Bekenden

Oudebekenden4
Laten we eens testen of de freelancers van BDU goede tipgevers zijn… Voor de zomerrubriek Oude Bekenden zoekt de redactie van Barneveldse Krant.nl voormalig inwoners van de regio Barneveld met een interessant verhaal. In een interview gaan we terug naar de ‘Barneveldse’ wortels en staan we uiteraard stil bij het leven anno 2016. Ken jij een geschikte kandidaat? Geef het door.
De rubriek krijgt wellicht navolging in andere regio’s. De oproep geldt dus ook voor freelancers in andere gebieden.

Geplaatst op 3 juni 2016

 

One thought on “Redacties zoeken Oude Bekenden

  1. BDUFreelancer

    Goede tip Caroline. Dank je wel. De collega’s van Barneveldse Krant.nl gaan ermee aan de slag.

    Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.