Rijssens Nieuwsblad.nl terug naar BDUmedia

HellendoornRijssenRijssens Nieuwsblad.nl en Hellendoorns Nieuwsblad.nl maken per direct weer onderdeel uit van het portfolio van BDUmedia. Wiljo Klein Wolterink (uitgever van BDUmedia) en Gerhard Weevers (directeur van Achterhoek Nieuws BV) hebben deze beslissing in gezamenlijk overleg genomen.

 

De uitgevers Weevers uit Vorden/Lichtenvoorde en BDUmedia uit Barneveld/Doetinchem bundelden enkele maanden geleden hun nieuwsmerken in de Achterhoek onder de naam Achterhoek Nieuws BV. Ook Rijssens Nieuwsblad.nl en Hellendoorns Nieuwsblad.nl maakten de overstap, maar Klein Wolterink en Weevers komen nu terug op dit besluit.

De beslissing heeft geen gevolgen voor de freelancers. Zij blijven werken zoals zij voorheen gewend waren bij BDUmedia. Erik Spit is het redactionele aanspreekpunt; Linda Espeldoorn en Ria Jansen zijn verantwoordelijk voor de verkoop.

 


Geplaatst op 23 juli 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.