Samenwerking HCnieuws.nl rond SportToppers

sporttoppers

HCnieuws.nl is opnieuw een samenwerking aangegaan rond de verkiezing van SportToppers. De uitgave van BDUmedia, de gemeente Haarlemmermeer, Sportservice Haarlemmermeer en Topsport Haarlemmermeer hebben de handen ineengeslagen.

 

In deze verkiezing maken zowel de lezers als een speciale jury uit wie zich de SportToppers van 2015 mogen noemen. De sportvereniging en het sportteam (breedtesport) worden volledig door het publiek gekozen. In de drie topsportcategorieën telt ook de stem van de jury voor 50 procent mee.

 

De verkiezing is donderdagmiddag 11 februari om 12.00 uur gelanceerd en dat leverde direct een groot aantal stemmen op. Binnen een dag werden maar liefst 2650 stemmen uitgebracht. De verkiezing leeft enorm onder de lezers van HCnieuws.nl, zo blijkt ook uit de eerste cijfers van Google Analytics.

 

De lezers kunnen op diverse pagina’s terecht om alles te weten te komen over de genomineerden. HCnieuws.nl en de afdeling ICT van BDUmedia hebben hiervoor een aantal speciale pagina’s ontwikkeld en voor het daadwerkelijke stemmen is gebruik gemaakt van123formulier.nl. Lezers krijgen hier feedback op hun uitgebrachte stem en er mag maximaal viermaal gestemd worden vanuit hetzelfde IP-adres om te voorkomen dat misbruik wordt gemaakt van de stemmogelijkheden. Dagelijks worden analyses gemaakt over de inzendingen en het stemgedrag van de lezers.

 

De verkiezing loopt tot en met 25 februari en op maandag 7 maart worden tijdens een feestelijke bijeenkomst de winnaars bekendgemaakt.

 

Wellicht krijgt dit evenement navolging bij andere gemeentes. Commercie en marketing kunnen zo op relatief eenvoudige wijze de lezers nog meer betrekken bij de plaatselijke nieuwsvoorziener.

 

Op onderstaande linkjes alles over deze verkiezing:

http://hcnieuws.nl/lokaal/stem-op-sporttoppers-2015-95243
http://hcnieuws.nl/iframe-breed/sporttoppers-92291
http://www.sportservicehaarlemmermeer.nl/region_news_detail.php?regionId=2&id=3720
http://testkrant.penthion.nl/stemformulier/stemformulier.htm


Geplaatst op 19 februari 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.