Samenwerking levert mooie fotowedstrijd op in de Betuwe

In Buren, een prachtig stadje in de Betuwe, organiseert de lokale Stichting Evenement BurenStad een fotowedstrijd met de naam ‘Kiek op Buren’. De organisatie vroeg StadBuren.nl, een van de titels van BDUmedia in de Betuwe, om te helpen bij de publiciteit rondom deze wedstrijd. Het contact werd proactief gelegd door onze trouwe freelancer Neeltje van Triest.

 

De foto’s waren al ingestuurd toen de vraag vorige week bij ons binnenkwam en sinds deze week staan de foto’s op StadBuren.nl en kan er gestemd worden. Volgende week wordt de balans opgemaakt en de zes foto’s met de meeste stemmen worden in de papieren krant afgedrukt. De jury kiest ook een winnaar, die ontvangt een mooie prijs van een lokale ondernemer.

 

Deze wedstrijd is een voorbeeld van een samenwerking met gesloten beurs, met voordelen voor beide partijen. De Stichting heeft een mooi platform voor haar wedstrijd, BDUmedia laat hiermee haar maatschappelijke betrokkenheid zien en trekt publiek naar de website. Verzoeken voor dergelijke samenwerkingen zijn dus altijd welkom.


Geplaatst op 14 juni 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.