Samenwerking met lokale partners in Kromme Rijngebied groeit

Steeds meer lokale partners zijn gewend aan de samenwerking met de titels van BDUmedia. Zo werden afgelopen week voor de derde keer de samenwerking van Bunniks Nieuws met hardloopevenement Om Odijk besproken.

 

Maarten van Vulpen, initiatiefnemer van het evenement, is wederom enthousiast over deze samenwerking.,,Die verloopt altijd goed. Iedereen heeft iets aan deze samenwerking. Wij krijgen ruimte in de krant om ons evenement te promoten en we maken reclame voor Bunniks Nieuws.”

 

Om Odijk is niet het enige hardloopevenement in het verspreidingsgebied van deze titel. Ook in de dorpen Werkhoven en Bunnik worden vergelijkbare hardloopevenementen georganiseerd. En ook daar heeft Bunniks Nieuws sinds een aantal jaar een mediapartnerschap mee. Dit leidt ertoe dat alle hardlopers het Bunniks Nieuws goed weten te vinden voor nieuws over hun hobby. Ook langs het parcours hangt altijd een banner van het Bunniks Nieuws en uit de speakers klinkt de naam een paar keer.

 

Van het evenement zelf doet altijd een correspondent van Bunniks Nieuws verslag, dit is in de meeste gevallen Richard Thoolen, die er vaak een prachtige fotopagina van maakt. Deze pagina wordt door menig hardloper op het prikbord gehangen of mee naar school genomen. Voor Bunniks Nieuws en Om Odijk is deze pagina een geweldige afsluiting van weer een jaar samenwerken.


Geplaatst op 1 maart 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.