Samenwerking redactie en commercie rond Dierendag

De Dierendagfotowedstrijd van de Barneveldse Krant is een jaarlijkse samenwerking tussen redactie en verkoop. Dit jaar valt Dierendag op woensdag. Een mooie kans voor onze weekbladen om ook een actie te houden?

De opzet van de actie:
http://barneveldsekrant.nl/lokaal/win-een-jaar-lang-gratis-voer-voor-je-huisdier-165232

Verdienmodel: adverteerder koppelt z’n naam aan de actie, neemt advertenties af en stelt de prijs beschikbaar.


Geplaatst op 22 september 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.