Schager Weekblad naamgever schoolvoetbaltoernooi

Het Schager Weekblad is voor drie jaar mediapartner en naamgever geworden van het schoolvoetbaltoernooi in Schagen. De voorronden van dit toernooi zijn op 11 en 18 april. De finale is vrijdag 20 april.  

 

Voetbalvereniging Schagen heeft het Schager schoolvoetbaltoernooi voor basisscholen een paar jaar geleden onder haar hoede genomen. Er was op dat moment weinig animo voor het toernooi. Met name Mart de Lange van v.v. Schagen heeft zich ingezet om het toernooi voor jongens en meiden van de basisscholen weer op de kaart te krijgen. Dat is gelukt. Het toernooi is, in een iets gewijzigde opzet, weer terug op de Schager sportagenda.

 

De organisatoren van het Schager schoolvoetbaltoernooi zochten een mediapartner en vonden deze in BDUmedia. Media-adviseur Rolf Schot overhandigde Mart de Lange afgelopen week een doos met shirts. Deze worden gedragen door de vrijwilligers die tijdens het toernooi actief zijn. Op de shirts prijkt de naam van het Schager Weekblad.


Geplaatst op 16 februari 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.