Sint in een nieuw jasje: vlog

Verslag doen van de aankomst van Sinterklaas in het dorp is een jaarlijks terugkerende uitdaging voor vele verslaggevers bij lokale kranten. Elk jaar komt hij op dezelfde plek aan, wordt hij welkom geheten door de burgemeester en staan er heel veel mensen op hem te wachten. Ook de discussie over de kleur van de Pieten is inmiddels routine.

Toch is ook een intocht van Sinterklaas leuk te maken voor de lezer, door er op een andere manier verslag van te doen. In Bunnik dook vlogger Bijstand Boy in deze wereld en maakte er een vlog over. 


Geplaatst op 22 november 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.