Nieuwsdienst Barneveld

De online nieuwsdienst van BDU in Barneveld houdt zich bezig met alle online activiteiten van een deel van onze titels. Wij vullen en verzorgen onze websites, maar ook sociale media en video-activiteiten horen daar bij. Dit doen wij voor de titels in ‘Midden-Nederland’: Nieuwsblad de Kaap/Stichtse Courant, Veenendaalse Krant, Hoog en Laag, Ede Stad, De Woudenberger, Scherpenzeelse Krant, (deels) Barneveldse Krant, Stad Amersfoort, Stad Nijkerk, Leusder Krant, Het Kontakt Harderwijk, Het Kontakt Ermelo, Nieuwsblad De Band, De Puttenaer en Veluweland.

 

Wij zijn via tel. 0342-494810 sowieso bereikbaar doordeweeks tussen 06.00 en 21.00 uur en ook in de weekenden. Centraal mailadres is nieuwsdienst@bdu.nl, maar bij vragen kun je het beste mailen naar het mailadres van de betreffende titel. Voor niet-spoedzaken en het aanleveren van video’s zijn we ook bereikbaar via whatsapp: 06-29623147. Bij spoed: bellen naar 0342-494810.

 

[tmm name=”nieuwsdienst-barneveld”]

 

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.