Sneeuw Je Nieuws

De wintermaanden zijn bijzonder fotogeniek en dat kan mooie plaatjes opleveren voor onze kranten. We willen dan ook zo veel mogelijk warme foto’s uit het koude weer.

 

De winter kan decor zijn voor geweldige plaatjes. Om te beginnen is daar de ijspret op tijdelijke schaatsbanen in het dorp of juist in de natuur op een van de plassen die ons gebied rijk is. Ingepakte kinderen die oefenen met een stoel of moderne variant daarvan, koek & zopie, een gevaarlijk wak…

 

Helemaal mooi is sneeuw. Niet alleen prachtige landschappen of ondergesneeuwde bekende plekken, maar ook sneeuwpoppen en sleetje rijden.

 

Laat zoveel mogelijk mensen weten dat we dol zijn op dit soort foto’s op de site en dat we er mooie pagina’s in de krant van willen maken.  Er hoeft niet veel tekst bij: ‘waar’ en ‘wat’ of ‘wie’ is al voldoende. En zie je zelf een mooi plaatje; schroom niet!


Geplaatst op 23 november 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.