Special BDU 145 jaar

BDU145
Op 6 oktober 2016 is het 145 jaar geleden dat de eerste ‘Barneveldsche Courant’ werd uitgegeven. Dat was de start voor wat nu ons huidige moderne mediabedrijf is. We willen het 145-jarig bestaan niet ongemerkt voorbij laten gaan.
In onze lokale huis aan huisbladen gaan we aandacht schenken aan het ontstaan van ons bedrijf. Verder geven we begin oktober een special uit ‘BDU 145 jaar’. Hiervoor hebben we een aantal leveranciers en relaties benaderd mee te werken door een advertentie te plaatsen.

Geplaatst op 22 juli 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.