Sportgala Houten trekt meer stemmen dan vorige jaren

Sportgala Houten is altijd een feestelijk evenement. Foto: Femke Linders

Sportpunt Houten organiseert elk jaar een Sportgala, waarbij gestemd wordt op de beste sporters, sportploegen en sportvrijwilligers van het jaar. De stemming loopt altijd via Houtens Nieuws.nl, zo ook dit jaar. In de eerste week brachten al ongeveer 1.900 Houtenaren hun stem uit.

In de krant en op de site worden de genomineerden voorgesteld, zodat de stemmer goed geïnformeerd is. Voor het eerst valt er dit jaar ook voor de stemmers iets te winnen, namelijk kaarten voor FC Utrecht en tegoedbonnen voor de Albert Heijn in het dorp. Deze prijzen lijken inwoners van Houten te verleiden, aangezien in een week tijd al vaker is gestemd dan vorig jaar in drie weken.

Het Sportgala vindt plaats op 3 februari. Uiteraard is Houtens Nieuws.nl daar ook weer van de partij, voor een mooie (video)reportage.


Geplaatst op 8 januari 2020

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.