Sportieve freelancers gezocht

foto+ribbon_b

Via onze uitgave De Stad Amersfoort.nl is BDUmedia een mediapartnerschap aangegaan met de organisatie van de marathon in Amersfoort. De marathon is een loopevenement dat op 7 juni wordt gehouden. Overigens wordt niet alleen de marathon (42 kilometer) gelopen, maar een viertal afstanden: 5, 10, 21 en 42 kilometer. We zoeken twee mensen die onze deelname ook in actieve zin willen onderstrepen. Je hoeft niet per se ervaren te zijn of een geweldig uithoudingsvermogen te hebben. Enthousiasme is belangrijker.

 

Ook dit jaar stelt de Stichting Marathon Amersfoort weer een ´BDU-DeStadAmersfoort Dreamteam´ samen, dat zich gaat voorbereiden op één van de afstanden op 7 juni. Het thema is SAMEN. Er zijn 20 plaatsen (10 duo´s). Eén van die duo-plaatsen kan voor een BDU-ploeg (in totaal twee personen dus) worden gereserveerd. Als deelnemer krijg je gratis een loopoutfit en een paar loopschoenen. Onder leiding van de trainers van Loopnu.nl, Mik Borsten en Michael van Wegen, doe je mee aan een aantal looptrainingen en bereid je je voor op één van de afstanden.

 

De trainingen onder leiding van Loopnu.nl vinden plaats op een doordeweekse dag en starten om 19.00 uur. Locatie: sportaccommodatie Bokkeduinen, MBO Amersfoort.
Belangstellenden kunnen voor meer informatie contact opnemen met Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl)

 

Dit zijn de spelregels


 

De trainers van Loopnu.nl bepalen in overleg met het stichtingsbestuur Marathon Amersfoort wie een plaats krijgt in het Dreamteam. Er wordt van je verwacht dat je deelneemt aan de looptrainingen van Loopnu.nl. Je loopt op zondag 7 juni met je teammaatje SAMEN dezelfde afstand. Tijdens de trainingen met fotoshoots en op 7 juni draag je het Dreamteam 2015 loopshirt (of -jack). Je krijgt 1 à 2 x een interview, met foto geplaatst in de Stad Amersfoort (vanaf eind maart verschijnt wekelijks een kort interview met een Dreamteam duo in De Stad Amersfoort).


Geplaatst op 18 februari 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.