Sportverkiezing trekt veel websitebezoekers

In een paar uur tijd is op de website van Houtens Nieuws.nl meer dan vijfhonderd keer gestemd op Sporter van het Jaar. Een prachtig aantal. De stemming werd woensdagmiddag opengezet. Tussen 16.37 uur en donderdag 08.16 uur werd 518 keer gestemd op een favoriete sporter, sportploeg, sportfoto of vrijwilliger van het jaar.

 

Inmiddels (zaterdagochtend) staat de teller op ruim 1000 stemmen. De online verkiezing sluit over twee weken.
De verkiezing Sporter van het Jaar is onderdeel van een samenwerking tussen Houtensnieuws.nl en Sportpunt Houten. De samenwerking legt beide partijen geen windeieren. De verkiezing is hier te bekijken.


Geplaatst op 6 januari 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.