Stad Gorinchem werkt samen met Rotary Santa Run Gorinchem

De Stad Gorinchem is mediapartner van Rotary Santa Run. Stad Gorinchem biedt Santa Run publiciteit en de organisatie van Santa Run draagt op verschillende manieren uit mediapartner te zijn.

 

Samen organiseren we ook een actie waarbij vijf pakken/deelnamebewijzen te winnen zijn. Om te winnen beantwoorden lezers via de website van de krant de vraag: voor de hoeveelste keer vindt de Rotary Santa Run in Gorinchem plaats? Op 11 december wordt de winnaar bekend gemaakt.


Geplaatst op 7 december 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.