Stad Tiel.nl reikt gouden schoen uit

Stad Tiel.nl heeft tijdens een afsluitende avond bij de Tielse voetbalvereniging TEC prijzen uitgereikt aan de drie beste spelers van TEC en FC Lienden.

Tijdens iedere speelronde besteedde Stad Tiel.nl in het voorbije seizoen paginagroot aandacht aan de prestaties van TEC en FC Lienden.

Contentmanager Alex Monster: ,,Twee verenigingen in de tweede klasse, op een steenworp afstand van elkaar. Het leek ons een goede gedachte om de twee ploegen intensief te volgen. Mede dankzij onze verslaggevers Han Helmink en Henk Roozenboom is dat heel goed gelukt. Wekelijks hebben we een uitstekende pagina in ons blad kunnen opnemen. Online hebben we een dossier bijgehouden met de artikelen over beide verenigingen, aangevuld met video’s van TEC TV en FC Lienden TV.”

 

Clubrapporteurs deelden wekelijks cijfers uit aan de verrichtingen van de spelers. De nummers één, twee en drie van het klassement kregen respectievelijk een gouden, zilveren en bronzen schoen.
Alex Monster overhandigde de eerste prijs aan TEC-speler Randel Shakison en de derde prijs aan doelman Sebastiaan van der Sman, eveneens van TEC (foto). Tom van der Neut van FC Lienden, winnaar van de zilveren schoen, kon niet bij de uitreiking aanwezig zijn.

Wim van Baal van de Stichting Topvoetbal Tiel gaf aan erg blij te zijn met alle aandacht van Stad Tiel.nl. ,,Dat is de beste vorm van pr die je je kunt voorstellen. Wij zijn daarvoor bijzonder erkentelijk.”

Van Baal deed tenslotte de suggestie om komend seizoen ook de prestaties van de GVVV-spelers wekelijks te gaan rapporteren en te publiceren. Ook GVVV ligt immers ‘om de hoek’ van Lienden en Tiel.


Geplaatst op 24 juni 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.