Stad Tiel.nl zet foto-omlijsting weer in

De tijd van braderieën, jaarmarkten en festivals breekt weer aan. Mooie gelegenheden om op strategische plekken de foto-omlijsting van BDUmedia in te zetten. Media-adviseur Erwin den Hertog ging vorige week met fotograaf Peter Verheijen op pad om bezoekers van het evenement Tiel Pakt Uit te fotograferen. In 2,5 uur tijd wist Verheijen ongeveer tachtig foto’s te maken. Alle foto’s zijn inmiddels geplaatst in een foto-album op de website: http://stadtiel.nl/album/tiel-pakt-uit-227016.
Ook in andere gebieden wordt de omlijsting dit jaar ingezet. Mooie visitekaartjes voor de lokale titels, zo vindt BDUmedia.

Geplaatst op 7 april 2017

 

One thought on “Stad Tiel.nl zet foto-omlijsting weer in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.