Stad Tiel.nl/Stad Buren.nl introduceert Speler van de Maand verkiezing

Emilio Samsey van FC Lienden is de eerste winnaar geworden van het maandklassement van de beste Betuwse speler in de tweede divisie. De verkiezing is een initiatief van Stad Tiel.nl/Stad Buren.nl.

 

Na afloop van de wedstrijd FC Lienden – Koninklijke HFC overhandigde freelancer Henk Roozenboom van Stad Tiel.nl/Stad Buren.nl aan Emilio Samsey onder andere een prachtige taart van Het Suikertuintje van de Betuwe, brood en banket, uit Maurik.

Stad Tiel.nl en Stad Buren.nl, onderdeel van BDU Media, organiseren dit seizoen opnieuw in samenwerking met FC Lienden en TEC uit Tiel een Betuws spelersklassement voor beste speler van de tweede divisie.

Naast een overall klassement waaruit de beste speler van het gehele seizoen moet voortkomen wordt er ook gewerkt met een maandklassement. Het eerste maandklassement omvat de periode tot en met september waarin zowel FC Lienden als TEC zes competitiewedstrijden speelden. In dit klassement kwam zowel de voorspoedige start van FC Lienden van de competitie naar voren als de moeizame competitiestart die TEC kende. De top vijf van dit maandklassement bevat alleen namen van FC Lienden spelers. Als winnaar kwam dus Emilio Samsey uit de bus. De centrale verdediger wordt op de voet gevolgd door Milad Intezar en Jermo Wilsterman die net voor Nathan Bijl, Danny van den Meiracker en Jan Schimmel eindigden in dit eerste tussenklassement.


Geplaatst op 22 oktober 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.