Gratis startbewijzen Obstacle Run Hollands Kroon voor freelancers

Nieuwsblad CTRhollandskroon.nl is mediapartner van de ‘Obstacle Run Hollands Kroon’. Onderdeel van het mediapartnerschap is dat er enkele startbewijzen beschikbaar zijn voor sportieve freelancers die deel willen nemen aan dit evenement op 29 september in het West-Friese Kolhorn.

 

Er worden zo’n duizend deelnemers verwacht tijdens de vijfde editie van Obstacle Run Hollands Kroon. ,,Wat deze run zo mooi maakt, is onder meer de ondergelopen ijsbaan van 450 meter”, vertelt organisator Dennis Bus. De ijsvereniging verleent volledige medewerking. ,,Ook van boeren krijg ik veel steun. Zij stellen hun land en erf ter beschikking en helpen zelfs bij het bedenken van obstakels en het bouwen daarvan.”

 

Obstacle Run Hollands Kroon voert de deelnemers over akkerland en grasland, over boerenerven, door sloten en telt onderweg zo’n veertig obstakels.  Supporters kunnen de deelnemers overal langs het parcours aanmoedigen. Dennis Bus: ,,Het is een beleving om mee te doen en plezier staat voorop. Iedereen kan alles is zijn of haar eigen tempo doen.”

 

Freelancers die een gratis startbewijs willen om deel te nemen aan deze uitdaging over 5, 10 of 15 kilometer, kunnen dit aangeven bij contentmanager Diana Boerman via mailadres: d.boerman@bdumedia.nl


Geplaatst op 20 april 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.