Stemmen op freelancer Gerda Holla

Freelancer Gerda Holla is genomineerd voor ‘Vrijwilliger van het jaar van de gemeente Medemblik’.  Een 5-koppige jury heeft haar en twee anderen verkozen tot de vrijwilligers die afgelopen jaar het verschil maakten in de gemeente Medemblik. Om te winnen heeft Gerda stemmen nodig. Daarom vraagt ze alle BDU-correspondenten van Den Helder tot Gorinchem en van Hoofddorp tot Barneveld om even op haar te stemmen.

 

Gerda is genomineerd omdat ze Midwoud en Oostwoud vrij van zwerfafval houdt. Ze gaat zelf op pad om zwerfafval op te ruimen en coördineert ook de andere vrijwilligers. Dit werk doet ze niet alleen met de jaarlijkse schoonmaakactie van Nederland Schoon, maar ook de rest van het jaar fietst ze rond met de vuilniszak en stimuleert anderen om mee te doen.

 

Stemmen kan op de site vrijwilligersprijsmedemblik.nl. Het zou heel mooi zijn als deze freelancer, die heel actief is voor het Westfries Weekblad, vrijwilliger van het jaar wordt. Ze loopt nog een beetje achter op de andere genomineerden, dus kan iedere stem goed gebruiken. De prijs wordt vrijdag 9 november uitgereikt.


Geplaatst op 19 oktober 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.