Stemmen op Haarlemmermeerse sites voor verlate verkiezingen

In de gemeente Haarlemmermeer zijn op 21 november verkiezingen. Een beetje laat, maar dat komt door de fusie tussen Haarlemmermeer en Haarlemmerliede & Spaarnwoude.

 

Op de sites van HCNieuws en Witte Weekblad Nieuw-Vennep staat elke week een stelling waar lezers hun mening op kunnen geven. In de krant doen de politieke partijen dat, zodat we de mening van de inwoners kunnen vergelijken met die van de partijen.

 

Met de online acties en de rubrieken in de krant wil HC Nieuws de betrokkenheid van de kiezer bij de lokale verkiezingen vergroten.

 

 

 


Geplaatst op 19 oktober 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.