Stemmers Sportgala Houten winnen fraaie prijzen

Lisa van Arkel en Sanne Papavoine van Sportpunt Houten, Marco Verbeek en Martijn Steenman van AH Oude Dorp.

Sportpunt Houten en Houtens Nieuws werken al jaren samen rondom de jaarlijkse sportverkiezingen met het bijbehorende Sportgala. Elk jaar worden de genomineerde sporters, teams en vrijwilligers voorgesteld in de krant en lezers kunnen hun stem uitbrengen via HoutensNieuws.nl.

Onder de mensen die hun stem uitbrachten voor het Sportgala 2019 werden mooie prijzen verloot die vorige week werden uitgereikt. Marco Verbeek won twee kaarten voor FC Utrecht. Marco komt vaker bij FC Utrecht. Hij is blij dat hij een keer gratis kan gaan.

De tegoedbonnen, te besteden bij AH Oude Dorp, werden gewonnen door Mariska. Mariska is gastouder, dat doet ze over twee weken precies 5 jaar. Van de bonnen ter waarde van 50 euro gaat ze een leuke traktatie voor de kinderen halen.


Geplaatst op 17 februari 2020

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.