Stemming peilen via websites

Op welke politieke partij stem jij? Die vraag krijgen bezoekers van de BDU-websites van clusters ‘Barneveld’ en ‘Zuid’ sinds vorige week dinsdag voorgeschoteld. Het is de eerste peiling van drie die we in de komende weken gaan houden in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen.

 

Woensdag zijn de peilingen ook op de websites van de clusters Haarlem en Alkmaar geplaatst. De ‘proefverkiezingen’ worden over twee weken herhaald en in de laatste twee dagen voor de verkiezingen nogmaals.


Geplaatst op 23 februari 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.