Stuur jouw video via Whatsapp naar de nieuwsdienst

BDUvideo loopt qua cijfers grotendeels op schema na het eerste kwartaal van 2017. In totaal zijn er 355 video’s geplaatst, 78 meer dan Q1 vorig jaar. Gerekend naar de doelstelling voor 2017 loopt het aantal iets achter op schema.

De echte winst zit ‘m echter in de kijkcijfers. Onze video’s werden tot nu toe ruim 175.000 keer aangeklikt, in 2016 was dat nog 67.220. Hier lopen we voor op het schema van 2017.

Inmiddels zijn ook ruim 25 correspondenten getraind om video’s te maken tijdens de videoworkshop van BDUmedia. Daar plukten we in het eerste kwartaal direct de vruchten van.

Per 1 mei zijn er ook weer twee video-stagiaires actief in Barneveld. Bobbi Pechler en Lisa Tervoort komen de videoredactie tot half november versterken.

Achter de schermen wordt ook gewerkt aan een video met tips and tricks over het filmen met je smartphone. Deze video is speciaal voor BDU’ers die bij evenementen zijn en hun video graag willen delen.

Stuur jouw video via Whatsapp
Dat delen kan nu trouwens ook al. Stuur je video via Whatsapp naar 06-29623147. Je video komt dan binnen op de Nieuwsdienst, die vervolgens beoordeelt of de video online geplaatst kan worden.
Meld via de app altijd even wie je bent en voor welke titel je de video stuurt. Probeer stabiel te filmen en echt een opmerkelijke video te maken van maximaal 30 seconden tot een minuut. En stuur wat informatie over het onderwerp mee (wie, wat, waar, wanneer, waarom?). Dat maakt de kans groter dat je video geplaatst wordt. Vragen over het maken van een video? Mailen naar b.imminck@bdu.nl.


Geplaatst op 7 april 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.