Te koop: Finaleweken-dvd's

WhatsApp-Image-20160518

Het multimediale sportproject Finaleweken -waarin de ontknopingen in diverse competities op de voet wordt gevold- loopt alweer wat weken in Ede Stad.nl en Veenendaalse Krant.nl. Dit is het enige project waar BDUmedia op dit moment zelf video’s voor de websites maakt (afgezien van een groep stagiairs die voor Ede/Veenendaal gefilnde items maakt). Deze inspanning loont. ,,We kregen afgelopen week twee aanvragen van voetbalclubs DTS Ede (vrouwen) en FC Jeugd (ook Ede). Cameraman Peter Tijssen heeft beide wedstrijden gefilmd en maakte in opdracht van BDUmedia twee dvd’s van de kampioenswedstrijden”, vertelt Boy Imminck. Hij houdt zich vanuit het contenthuis van BDUmedia bezig met het project.

 

In totaal zijn liefst zeventig dvd´s verkocht, voor een leuke prijs. Imminck: ,,En de Finaleweken lopen nog, dus wellicht produceren we nog wel meer mooie producten.”

 

Tijdens de Finaleweken doen Ede Stad.nl en Veenendaalse Krant.nl op transmediale wijze verslag van de ontknopingen in diverse competities. De redactie doet dat niet alleen met verslagen in de wekelijks te verschijnen papieren editie. Zij is bij uit- en thuiswedstrijden aanwezig met een journalist, een fotograaf en een filmploeg die (ook) via de online kanalen publiceren over alle ontknopingen.

 

Meer informatie over (een kopie van) de video’s bij Boy Imminck (b.imminck@bdu.nl).


Geplaatst op 19 mei 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.