Tevreden klanten bij workshop 'Filmen met je smartphone'

Vijf freelance schrijvers, een verslaggever in vaste dienst en een redacteur kwamen donderdag 19 september bijeen om meer te leren over het filmen met een smartphone. Boy Imminck en Peter Tijssen, beiden binnen BDUmedia werkzaam voor de video-afdeling, gaven de workshop op kantoor Gorinchem.

Na uitleg over de theorie, gingen de deelnemers zelf aan de slag. Om en om stonden zij voor en achter de camera. In hoog tempo werden drie prachtige nieuwsitems opgenomen en gemonteerd. Uiteraard werden de producties door Boy en Peter bekritiseerd en verbeterd, zodat de deelnemers een stuk wijzer naar huis gingen.


Geplaatst op 27 september 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.