The Passion bij Stad Amersfoort.nl ongekend succes

thepassion

The Passion zit er weer op. Maandenlang werd er naartoe geleefd en naartoe gewerkt, donderdag was de grote finale. Stad Amersfoort.nl was met zeven man heel de dag aanwezig. Ze maakten een liveblog met allerlei foto’s, video’s, het laatste nieuws en de achtergronden.

 

Alle producties samen zorgden voor de beste dag van het jaar tot nu toe voor Stad Amersfoort.nl. Geen kleine prestatie na al eerdere uitschieters van een uitvaart van een omgekomen meisje en een gigantische brand.

Het liveblog zelf zorgde voor het grootste aandeel in de bezoekcijfers. Dit artikel werd in totaal bijna 13.000 keer aangeklikt. Maar de grote kracht van dit succes zat hem ook in de vele losse items, berichten en video’s over The Passion. In totaal waren dat 12 video’s (goed voor meer dan 5000 views) en 17 artikelen. Daar werd in de blog natuurlijk ook naar doorgelinkt waardoor het totaal aantal bezoekers op Stad Amersfoort.nl donderdag nog veel hoger lag, meer dan 31.500.

Alle cijfers zullen de komende dagen nog wel een stukje verder oplopen als mensen uit Amersfoort en daarbuiten nog eens willen terugkijken hoe het nu was. Wil je zelf ook kijken naar de vele producties van Boy, Joëlle, Chanda, Laura, Sjaquelina, Peter en Jeroen, kijk dan nog even in het dossier en foto-album op Stad Amersfoort.nl:

http://destadamersfoort.nl/lokaal/liveblog-passion-amersfoort-gesloten-109328

http://destadamersfoort.nl/dossier-beschrijving/passion-9966 http://destadamersfoort.nl/album/passion-amersfoort-108792

 


Geplaatst op 25 maart 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.