Tien nieuwe websites live

website

Na de pilot met StadNijkerk.nl zijn inmiddels nog negen websites op het nieuwe platform van start gegaan. Vorige week waren NieuwsbladDeBand.nl, DePuttenaer.nl, LeusderKrant.nl en DeStadAmersfoort.nl aan de beurt. Deze week zijn HetKontaktErmelo.nl, HetKontaktHarderwijk.nl, Veluweland.nl, HellendoornsNieuwsblad.nl en RijssensNieuwsblad.nl live gegaan.

 

In de week voor de live-gang van een site worden nieuwe onderdelen, zoals dossiers, columns en ‘etalage’-artikelen klaargezet en worden ook alle artikelen uit de productie-omgeving overgezet. Op de dag dat de site live gaat, moeten handmatig nog diverse technische aanpassingen gedaan worden. Na tien sites is daar de nodige routine in opgebouwd en zijn de kleine ‘bugs’ opgelost.

 
In week 42 gaan de zes titels van de Alblasserwaard en de Betuwe over. In week 43 volgen EdeStad.nl, HoogenLaag.nl en VeenendaalseKrant.nl en in week 44 HCnieuws.nl, DeWoudenberger.nl, ScherpenzeelseKrant.nl, NieuwsbladDeKaap.nl en StichtseCourant.nl, De 26ste en tevens laatste website die vernieuwd wordt, is die van de BarneveldseKrant.nl in week 45.


Geplaatst op 9 oktober 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.