Tiende editie Finaleweken Ede en Veenendaal

Collega´s Boy Imminck en Sander van Snippenberg stonden negen jaar geleden aan de basis van de Finaleweken. Nu vieren ze samen met vele anderen de start van de tiende ´jubileumeditie´ van de Van Gent Finaleweken.

 

In dit project volgen we de sportclubs in Ede (Ede Stad.nl) en Veenendaal (Veenendaalse Krant.nl) op de voet in de beslissende fase van het sportseizoen. Niet alleen via tekst en foto’s, maar ook met video’s.

Vanwege het tienjarig bestaan maakte videostagiair Timo Rap een mooie trailer met historische beelden.


Geplaatst op 9 maart 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.