Tijdperk waardig afgesloten

Aan het eind van de avond werd een groepsfoto gemaakt door Cees

Zo’n 30 mensen waren woensdag 15 januari aanwezig tijdens de afscheidsborrel van de Culemborgse Courant, Nieuwsblad Geldermalsen, Stad Buren en Stad Tiel. Schrijvers, columnisten, fotografen, redacteuren, content manager, adjunct hoofd content en sales managers kwamen nog een laatste keer met zijn allen bij elkaar om herinneringen op te halen en waardig afscheid te nemen van de verkochte titels.

In het najaar van 2019 werd bekend dat BDUmedia de Betuwse titels had verkocht aan De Persgroep. Dit nieuws sloeg in als een bom en de reacties waren soms emotioneel. Alle freelancers werden persoonlijk op de hoogte gesteld. Om het tijdperk voor iedereen goed te kunnen afsluiten, werd een afscheidsborrel georganiseerd.

Speciaal voor deze gelegenheid gooiden Cees en Isabella van De Beurs in Geldermalsen hun deuren open. Normaal gesproken zijn ze dicht op woensdagavond, maar door hun lange relatie met de krant, twijfelden ze geen moment toen de vraag kwam of de afscheidsborrel in hun schenkerij gehouden kon worden.

Ondanks de verdrietige aanleiding, werd het een hele gezellige avond. Er werden vragen gesteld en antwoorden gegeven, herinneringen opgehaald en er werd vooral ook heel veel gelachen. Via deze weg nogmaals: iedereen bedankt voor alles.


Geplaatst op 24 januari 2020

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.