Timothy Petersen neemt VeenendaalseKrant.nl mee op weg naar Olympische Spelen

Timothy Petersen ( schrijft vanaf deze maand een blog voor Veenendaalse Krant. De karateka uit Veenendaal neemt de lezers van VeenendaalseKrant.nl daarin mee in zijn route naar, hopelijk, de Olympische Spelen van Tokyo in 2020.

 

De karateka is al meer dan vijftien jaar actief op het hoogste niveau. Op zijn erelijst prijken onder meer Europese titels en overwinningen in wereldbekers. Hij heeft nummer 1 op de wereldranglijst gestaan, maar bezet momenteel de derde plek op die lijst.

 

Toen in 2016 bekend werd dat karate in 2020 voor het eerst op de Olympische Spelen beoefend wordt, ging voor Petersen meteen daar de focus op. Vanaf deze maand neemt hij zijn en ons publiek mee in zijn traject dat uiteindelijk moet leiden tot een gouden Olympische medaille in 2020.

 

,,Al zoveel jaar leef ik voor mijn sport en nu ben ik daadwerkelijk bezig mijn ultieme doel waar te maken”, zegt Petersen vandaag op VeenendaalseKrant.nl. Maandelijks komt er op www.veenendaalsekrant.nl een persoonlijke blog, met daarbij ook een video. Hierin zal de topsporter zijn weg naar de Olympische Spelen tonen en een uniek kijkje achter de schermen geven.

 

,,Ik ben eigenlijk ook maar gewoon een Veenendaalse jongen”, zegt hij met trots. ,,Ik besef mij erg goed dat ik een bijzonder leven heb en wil mensen daarin meenemen. Mijn ervaring wil ik graag doorgeven aan anderen en het zou mooi zijn als ik anderen kan inspireren.”

 

Benieuwd naar het verhaal van Timothy? Lees dan het artikel op VeenendaalseKrant.nl en vanaf 28 september ook de blog Timothy to Tokyo.

 

** BDUmedia heeft al enige ervaring met bloggende topsporters. Skeletonster Kimberley Bos schreef in 2017 en 2018 een blog voor EdeStad.nl. Deze Edese bereikte als eerste Nederlandse skeletonster ooit de Olympische Spelen van Pyeongchang. Meer daarover lees je hier.


Geplaatst op 14 september 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.