Tip freelancer leidt tot aanpassing website

websitesander

Een tip van freelancer Sander Damen heeft geleid tot een aantal cosmetische aanpassingen op deze website. Volgens Sander, actief voor Achterhoek Nieuws Winterswijk.nl, waren de onderdelen ‘Faq’s, ‘Regelingen’ en ‘Freelance Voordeel’ lastig vindbaar op het platform. Hij deed vervolgens de suggestie om de buttons op te nemen in de navigatiebalk, bovenaan de website. Wij zijn het er mee eens dat dit voorstel de site ten goede komt en hebben de aanpassing inmiddels doorgevoerd.

Heb jij ook suggesties voor de website of BDUmedia in z’n algemeenheid? Laat deze achter bij één van de contentmanagers Wim Vonk, Daan Bleuel of Alex Monster.


Geplaatst op 13 november 2014

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.