Titels Noordkop te horen in commercials op Coastline FM

Op Coastline FM zijn vanaf medio mei drie verschillende commercials te horen van BDUmedia. Het gaat om commercials voor de titels Helders Weekblad, Schager Weekblad en CTR Hollands Kroon.

 

De commercials komen voort uit de samenwerkingsovereenkomst die BDUmedia per 1 mei is aangegaan met Coastline FM. De radiozender mag de regioberichten van de drie titels gebruiken. Voor of na het uitzenden van berichten volgt de boodschap: ‘De Coastline regioberichten worden je aangeboden door Helders Weekblad.nl, onderdeel van BDUmedia – lokale nieuwsmaker sinds 1871’. Zo komen de titels Helders Weekblad, Schager Weekblad en CTR Holland Kroon diverse keren voorbij op Coastline FM.

 

De media-adviseurs van BDUmedia nemen de advertentie-mogelijkheden op Coastline FM mee in hun portfolio en Coastline FM krijgt advertentieruimte in de drie titels. Beide partijen willen met de samenwerking de naamsbekendheid van zowel Coastline FM als BDUmedia in de Noordkop vergroten.


Geplaatst op 4 mei 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.