Top artiesten op festival Meerlive 2018 in Hoofddorp

In de kranten HCnieuws en Witte Weekblad van donderdag 6 september is de Meerlive 2018 Special meegedrukt. Een special met alle wetenswaardigheden over het Haarlemmermeerse muziekfeest dat van 13 tot en met 16 september in Hoofddorp plaatsvindt.

 

Haarlemmermeer maakt zich op voor de 19e Meerlive. Van donderdag 13 tot en met zondag 16 september heeft hartje Hoofddorp weer een prachtig en grotendeels overdekt podium. Met steun van sponsors zijn kosten nog moeite gespaard om er weer een spetterend muziekfeest van te maken.

 

Ook nu zijn drie van de vier dagen gratis toegankelijk. Om deels in de kosten van de terrein overkappende, zon- en regen-buitenhoudende Perfect Sky te voorzien, zal ook dit jaar op zaterdagavond een kleine toegangsprijs gevraagd worden. Daar staat dan weer een waanzinnig programma en een overdekt terrein tegenover.

 

Wat te denken van Tino Martin. Wanneer je als artiest de Ziggo Dome plat speelt hoor je zeker op het Meerlive-podium. Tino Martin is dan ook meer dan welkom op vrijdag in Hoofddorp. Of Yes-R? Hij begon al jong met rappen en ontwikkelde zich in een allrounder op velerlei gebied. En dan is er de grande dame Ruth Jackott. Een andere – inmiddels internationale – grootheid is Glennis Grace, zij verschijnt vrijdagavond op het podium in centrum van Hoofddorp.

 

Op zaterdag maakt Meerlive kennis met MAAN. De voornaam van de zangers die The Voice of Holland won en inmiddels is uitgegroeid tot een begrip binnen de muziekwereld. De zondag begint om 13.00 uur met de Meerlive Talentenjacht. Genomineerde muzikale scholieren verzorgen hier een optreden en dingen uiteindelijk mee naar de Trofee, die later op de middag door Wolter Kroes zal worden uitgereikt. Traditiegetrouw sluit Wolter Kroes Meerlive op zijn eigen manier feestelijk af. 

 


Geplaatst op 7 september 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.