'Trailer' voor Van Gent Finaleweken

Met een heuse trailer (video gemaakt door collega Peter Tijssen) is onlangs het project Van Gent Finaleweken 2019 van start gegaan bij Ede Stad en Veenendaalse Krant. Tot (waarschijnlijk) half juni volgen de sportredacties van beide kranten alle sportbeslissingen in hun gebied op de voet. In tekst, foto en video. Waar dan ook in Nederland.

 

Het project is inmiddels een blijvertje geworden binnen BDUmedia. Ede Stad tekent dit jaar voor de negende editie, in Veenendaal is het zelfs het elfde jaar op rij. Hoofdsponsor Toyota-dealer Van Gent ondersteunt het project voor het tiende jaar. Om dit te vieren kreeg de auto-dealer een prominente rol in de trailer.

 

Lees meer over de Van Gent Finaleweken 2019 in het artikel, dat eerder in de BDU-freelancersnieuwsbrief verscheen.


Geplaatst op 22 maart 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.