Uitbetalingen op 28ste van de maand

jaaropgave

Meerdere freelancers hebben de afgelopen week vragen gesteld over de betalingssystematiek van BDUmedia.  Wij lichten de spelregels graag toe.

 

Het blijkt niet voor iedereen duidelijk dat de betalingen doorgaans de 28ste van de maand plaatsvinden,  behalve als de 28ste in een weekend valt. In dat geval worden de ingediende nota’s vóór of na het weekend uitbetaald.

Daarnaast is het verplicht maandelijks jouw bijdragen te declareren, vóór de derde van de nieuwe maand. Aan het einde van die maand vinden dus de betalingen plaats.


Geplaatst op 30 januari 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.