Uitbreiding bij videotak BDUmedia

De videoredactie van BDUmedia is sinds begin dit jaar uitgebreid met videograaf en vormgever Peter Tijssen. Hij maakt twee mooie online-videoproducten, speciaal voor ondernemers: bedrijfsvideo’s en korte videoadvertenties.

 

Bij een bedrijfsvideo staat de onderneming één minuut in de schijnwerpers. Opnames op locatie, de montage en een professionele voice-over zijn inbegrepen, maar het pakket kan uiteraard naar wens worden uitgebreid. Een toevoeging zijn bijvoorbeeld dronebeelden van het bedrijf, hoe mooi is dat? Bekijk hier een voorbeeld.

 

Een bedrijfsvideo laten maken, dat klinkt voor ondernemers misschien als veel werk en geregel. Maar Peter draait het juist om. ,,Het is mijn taak om het werk grotendeels uit handen te nemen en te komen met een passend onlinevideo-advies. Maar een bedrijfsvideo maak je natuurlijk wel samen. Daarom kom ik langs op locatie, vertelt de ondernemer mij zijn of haar verhaal en dat vertaal ik naar een script. Op basis van de wensen van de ondernemer bepalen we wat we in beeld brengen en daarna starten te opnames. Vervolgens ga ik aan de slag met de montage en wordt de voice-over ingesproken. Na een feedbackronde ontvang je de definitieve versie en wordt de video ingepland voor publicatie.”

 

Naast bedrijfsvideo’s maakt Peter ook videoadvertenties: korte advertenties die voor of tijdens een andere video worden getoond, bijvoorbeeld op YouTube of social media. De advertentie duurt 6 seconden en is zeer geschikt voor het verspreiden van een korte boodschap, zoals een actie of aanbieding. ,,Deze advertentie is kort en kan niet worden weggeklikt. Hierdoor is de aandacht voor de advertentie groot en komt de boodschap extra goed over.”

 

Een videodvertentie is niet alleen effectief, het laten maken kost je als ondernemer ook nog eens weinig tijd. ,,Je levert twee foto’s en het bedrijfslogo aan. Daarbij voeg je een korte begeleidende tekst, zo groot als een Twitterbericht. Ik monteer de beelden achter elkaar en de tekst wordt ingesproken. Die voice-over monteer ik onder de beelden, zodat het een mooi geheel wordt. Je ontvangt de video en bij akkoord wordt de advertentie door ons uitgeserveerd.” Kijk hier voor een voorbeeld.

 

Ken jij iemand die interesse heeft of mogelijk geintresseerd is in één van deze video-producten? Neem dan op via 0342 494888 of verkoop@bdu.nl. Mail voor vragen over deze producten naar b.imminck@bdu.nl.

 


Geplaatst op 25 februari 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.