Uitreiking bordje ‘Erkend leerbedrijf’

Freelancer1

Op vrijdag 22 juni startte SBB (de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) de campagne ‘Haal de toekomst in huis’. Daarmee onderstreept de organisatie het belang van praktijkopleiden in een erkend leerbedrijf.

 

BDUmedia is sinds enige erkend leerbedrijf voor een groot scala aan MBO-opleidingen. SBB-adviseur Lize van den Hoogenband heeft ons daarom het bordje ‘Erkend leerbedrijf’ overhandigd zodat wij kunnen laten zien dat we trots zijn op onze maatschappelijke rol.

 

Op de foto: Norbert Witjes (Hoofd Content), Wilma van Malenstijn en Arja Groen (P&O).


Geplaatst op 8 juli 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.