Uitrol Webneo verloopt naar wens

Webneo

De verdere uitrol van Webneo verloopt naar wens. Inmiddels zijn de meeste freelancers van BDUmedia overgestapt op aanlevering van tekst en foto’s via dit redactiesysteem.

 

Aan  freelancers die nog niet met Webneo werkten, is recent of wordt op korte termijn individueel of in kleine groepen een instructie gegeven. De meeste collega’s hebben weinig tot geen problemen bij de overgang naar de nieuwe werkwijze, voor sommigen is het nog ‘even wennen’. Er is een handleiding in de maak met praktische tips voor gebruikers van Webneo. Deze wordt zeer binnenkort per mail gestuurd en ook op deze site gepubliceerd.

 

Voor degenen die dat nog niet weten: met Webneo kunnen freelancers via een website inloggen in het BDU-redactiesysteem en vervolgens tekst en foto(‘s) rechtstreeks plaatsen op een door de redactie klaargezette pagina.

De voordelen van Webneo zijn duidelijk: de freelancer werkt rechtstreeks op het toegewezen gedeelte van een pagina en ziet direct wat de mogelijkheden zijn. En de redactie hoeft teksten en foto’s niet meer via mail te importeren in het systeem.

 

Voor vragen over Webneo kun je terecht bij contentmanagers Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl), Alex Monster (a.monster@bdu.nl) en Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl).


Geplaatst op 14 december 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.