Uitschakelen stroom

stroomonderbreking

Op zaterdag 22 november gaat netwerkbeheerder Liander onderhoud plegen aan de trafo en de hoofdschakelaars. Hiervoor is het noodzakelijk dat de stroom voor de gehele BDU wordt uitgeschakeld.

Rond 9.00 uur starten de collega’s van de BDU met het uitschakelen van de servers. Dit heeft tot gevolg dat er vanaf dat moment geen verbinding meer mogelijk is met de BDU. Dit geldt natuurlijk ook voor de buitenkantoren, thuiswerkplekken, websites en externe klanten die bestanden naar de BDU willen sturen.

Om 11.00 uur start Liander met de werkzaamheden en wordt de stroomtoevoer geheel afgesloten. Dit zal tot ongeveer 14.00 uur duren waarna alle systemen weer worden opgestart.

De verwachting is dat om 16.00 uur, uiterlijk 17.00 uur, alle systemen weer te gebruiken zijn en er weer contact gelegd kan worden met de BDU.


Geplaatst op 12 november 2014

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.