Veluweland.nl met gigantische voorpagina op Schapenmarkt

Medewerkers van Veluweland.nl waren vorige week al vroeg op de Schapenmarkt in Oldebroek, een evenement waar ieder jaar duizenden mensen naar toe komen en waar veel lokale ondernemers zich presenteren. Iedereen die altijd al eens op de voorpagina heeft willen staan, kon zich laten fotograferen op een gigantische pagina van 2×3 meter. Alle foto’s zijn hier te vinden: http://veluweland.nl/album/sta-jij-op-de-schapenmarkt-voorpagina-268516 De gefotografeerden maken kans op een aantal prijzen, de winnaars staan met hun foto in de krant.

 

Op de foto: BDUmedia werkt al langer met foto-omlijstingen, zoals hier in Tiel. In Oldebroek konden belangstellenden dus ook op de foto met een gigantische voorpagina.


Geplaatst op 22 september 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.