Verloting concertkaartjes Malando Orkest

foto+ribbon_b

BDUmedia verloot driemaal twee vrijkaartjes voor een concert van het Malando Orkest, op donderdagavond 31 maart in het Schaffelaartheater.

Dit orkest won begin vorig jaar de Edison Oeuvreprijs Wereldmuziek en om dit te vieren geven ze dit seizoen tenminste 30 concerten in de theaters van Nederland. Wil jij in tango-sferen worden gebracht? Stuur dan een mailtje naar d.bleuel@bdu.nl, w.vonk@bdu.nl of a.monster@bdu.nl. Maandag 28 maart trekken we drie gelukkige winnaars uit de aanmeldingen.


Geplaatst op 18 maart 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.