Verloting vrijkaarten thriller 'Snowden' in Barneveld

foto+ribbon_b

De thriller ‘Snowden’ van Allard Blom over klokkenluider Edward Snowden is zaterdag 5 maart in het Schaffelaartheater te zien. BDUmedia heeft 3×2 vrijkaarten ter beschikking gekregen en verloot deze onder geïnteresseerden.

 

Wat is er tegenwoordig nog geheim? De whatsappjes die u verstuurt om een leuke avond af te spreken met vrienden of de e-mail die u verstuurt naar uw familie? Het recept dat u zoekt op Google of de sms die u stuurt naar uw geliefde om te zeggen dat u van haar houdt? Ze zien alles…

 

De titelrol wordt gespeeld door Cas Jansen, Myrthe Burger speelt documentairemaakster Laura Poitras en de regie is in handen van Dick van den Heuvel. De aanvang is om 20.00 uur.

 

Meld je uiterlijk 26 februari aan via info@bdu.nl. De winnaars worden 29 februari bekend gemaakt.


Geplaatst op 12 februari 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.