Vernieuwingen websites lokale uitgaven

BDUmedia

De website van EdeStad.nl is vanaf vandaag vernieuwd. Zo is de button ‘home’ nu een huisje en is het kopje Deel je Nieuws oranje geworden.

Maar er zijn ook dingen verplaatst, waardoor ze op een andere plek te vinden zijn. Zo staat de actuele e-paper voortaan in de linkerkolom. Ook de onderliggende pagina ziet er wat anders uit, waarbij bezoekers makkelijker bij het archief van de e-papers kunnen komen. Verder wordt in deze linkerkolom nog maar één column getoond, in plaats van de laatste twee, en zijn de familieberichten voortaan in deze linkerkolom te vinden.

De agenda is daarom verhuisd naar de rechterkolom op deze website en in die kolom zijn ook de vacatures, de meest gelezen artikelen en de dossiers en foto-albums te vinden.


Geplaatst op 5 augustus 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.