Verouderd bord langs het voetbalveld? Geef een seintje!

Net als iedere zichzelf respecterende onderneming maakt ook BDUmedia ‘reclame’ voor de eigen producten. Zoals voor onze kranten en websites. Dat gebeurt op allerlei manieren. Soms met reclameborden langs sportvelden, maar ook met advertentie-uitingen in clubbladen, programma’s van evenementen, op websites en wat dies meer zij.

 

Het gebeurt echter ook regelmatig dat daarbij gebruik gemaakt wordt van verouderd materiaal. Het risico daarop is het grootst bij langlopende verbintenissen. Oude logo’s, achterhaalde namen en dergelijke. Soms hebben borden langs sportvelden hun langste tijd gehad en is het niet langer een visitekaartje voor het bedrijf. Dan is eerder het tegendeel het geval.

 

Omdat het heel lastig is om centraal een goed overzicht te houden van een actuele stand van zaken, roepen we de hulp in van ons correspondentennetwerk. Onze oren en ogen in het veld. Dus komen jullie communicatie-uitingen van BDUmedia tegen waarvan je je afvraagt of dat nog wel de bedoeling is, laat ons dat alsjeblieft weten. Maak even een fotootje van de uiting en geef je Content Manager (Alex Monster, Wim Vonk, Daan Bleuel) even een seintje. Mochten er in de regio’s ‘Hoofddorp’ of ‘Noord-Holland’ zaken mis gaan (die kans is gezien de korte tijd die we er actief zijn een stuk kleiner), dan kunnen Joop Touw, Marieke van der Leij en Diana Boerman uiteraard ook goede diensten bewijzen.


Geplaatst op 20 oktober 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.